Veropigment 25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vaxbehandlingar

 

Varför är vaxning effektivare än andra hårborttagningsmetoder?

 

Vaxning är mycket effektivare än vanliga hårborttagningsmetoder inklusive rakning, krämer och laserbehandlingar. Fördelarna framför rakning är ganska uppenbara: inga skärsår som kan ta ett par dagar att läka och som kan lämna fula ärr och andra märken och resultatet efter en vaxning varar i flera veckor! Krämer tar bara bort hår på ytan och inte roten, vilket leder till synligt hår efter bara några dagar. Laserbehandlingar är ganska dyra, och det finns risk att det lämnar märken och ärrbildningar.

 

Hur länge varar en vaxning?

Resultatet efter en vaxning varar från två till fyra veckor beroende på individens hårväxt. En fördel med att upprepa vaxningen att det faktiskt minskar hårväxten! Kontinuerlig vaxning skadar hårsäcken vilket gör att hårväxten minskar över tiden.

 

Vem bör undvika vaxning?

Den som använder antibiotika eller någon annan medicin som orsakar ökad känslighet i huden bör undvika vaxning. Detta gäller också den som just har solat i solarium eller i solen.

 

Kommer håret bli tjockare när det växer ut?

Absolut inte. Det kan verka så eftersom man vänjer sig vid att vara utan hår och därför kan nytt hår bli ett irritationsmoment. Vanligtvis kommer håren som växer ut igen vara finare, tunnare och de växer långsammare. Så småningom kan hårväxten upphöra helt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Veropigment 25 © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

www.veropigment25.se