Veropigment 25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cavitations- och Radiofrekvens-behandlingar

 

Vad är Cavitation och Radiofrekvens?

 

 

Cavitation är en icke-kirurgisk fettreduceringsbehandling som genom att använda ultraljud får fettcellerna att vibrera och därigenom spränga sönder cellmembranen vilket gör att fettet hamnar utanför cellerna. Fett lagras i speciella celler, där det lågfrekventa ultraljudet bryter upp fettet i små partiklar som sedan blir flytande vätska. Detta kallas ”kavitation”. Denna vätska (fettet och slaggprodukter) avlägsnas sedan lätt från kroppen via lymfsystemet och urinvägarna. Cavitationen sker utan att påverka omgivande organ. Andra typer av celler (ex hud) och blodkärl påverkas endast genom ökad cirkulation.

Efter Caviationen använder vi radiofrekvens (RF) som hjälper:
- Kroppsskulptering / formning - Fettförbränning - Förbättring av celluliter
RF-energi påverkar de djupare hudlagren, vilket resulterar bland annat i att huden stramas åt, en minskning av djupa rynkor, tjockare och fastare hud. RF främjar nytt kollagenprotein som får det ursprungliga kollagenproteinet att stärka huden.

 

 

 

 

Hur upplevs en Cavitations-behandling?

Medan cavitations-behandlingen genomförs kan ultraljudet göra så att det ringer i öronen. Ljudet som uppstår är helt ofarligt. När Radiofrekvensen genomförs kan envärmande känsla uppstå i behandlingsområdet.

 

 

 

 

Resultat och varaktighet?

Du kan förvänta dig att se resultat omedelbart med maximalt resultat inom 72 timmar.

 

 

 

 

Kända biverkningar av Cavitations-behandling

- Pip/ringer i öronen - orsakade av ljudvågor som passerar från skelettet till öronen under ultraljudet - Öka behovet av att urinera - Ökning av energi och / eller rastlöshet - Rödhet på hudytan - värmerelaterad och bör försvinna inom 24 timmar efter behandlingen - Din omkrets kan öka efter behandlingen. Detta är tillfälligt på grund av det arbete som har gjorts och bör avta inom 24 timmar - Behandlingen kan också orsaka mild blåmärken hos vissa individer, men detta är sällsynt

 

 

Vilka kan inte göra en Cavitations-behandling?

Följande grupper/personer får inte göra Cavitations-behandlingen:

 

  • Personer med hjärtsjukdom eller som har gjort hjärtoperation.
  • Personer med Epilepsi
  • Kvinnor som är gravida eller ammar
  • Personer med medicinska/elektriska implantat
  • Personer med högt blodtryck, högt blodsocker, höga blodfetter och diabetiker
  • Personer med metallimplantat i behandlingsområdet

 

 

Att tänka på efter en Cavitations-behandling?

Det bästa med denna behandling är att du kan återuppta dina normala aktiviteter omedelbart efter att du lämnat skönhetskliniken. Tänk på att dricka mycket vatten de närmaste dagarna för att hjälpa kroppen att bli av med fettet coh slaggprodukterna.

 

 

 

 

Veropigment 25 © 2011 • Privacy Policy • Terms of Use

www.veropigment25.se